maanantai 10. kesäkuuta 2013

Höpsö koira

Tänään taas Feelix yllätti minut aivan uudella tavalla. Tämä juttu oli nimittäin se, että herra oli päättänyt tunkea itsensä kanin häkkiin. Kanin kanssa ollaan niin hyviä kavereita, että pitäähän sitten itsekkin sinne kanin mökkiin sulloutua. Mitään tieto ei ole, kuinka koira luukusta sisään edes mahtui, mutta ilme oli kyllä sen näköinen, kun tulin alakertaan että vähän saattoi hävettää. Kerkesin juuri napata kuvan ennen, kuin Feelix luikahti häkin luukusta ulos. 


Nyt, kun on hellettä riittänyt, olen miettinyt, kuinka Feelixin oloa helpottaa. Ulkona ja sisällä on välillä aivan yhtä kuuma ja olotila on aina tukala. Netistä olen hyviä viilennys keinoja lueskellut ja yhtä päätin yksi päivä kokeilla. Kastelin käsipyyhkeen ja laitoin sen vähäksi aikaa pakkaseen. Sieltä sen sitten laitoin Feelixin niskaan ja näytti koira nauttivan, kun oli se päällä ulos lähdössä. Yleensä, kun jonkun rätin/vaatteen sen päälle heittää, koira sen puistelee pois tai juoksee kovasti karkuun. Tätä ihanan viileää käsipyyhettä se kanteli todella mielellään päällään. Seuraavaksi ajattelin kokeilla laittaa jääpaloja vesikuppiin ja pakastettu vesipullokin kuulostaa hyvältä idealta, minkä vieressä voisi sitten loikoilla helteellä.



Mikkelin näyttely lähestyy hurjaa vauhtia ja pitäisi siihen ruveta taas treenailemaan. Onneksi ennen näyttelyä pääsemme piipahtamaan täällä omassa kaupungissamme Savonlinnassa järjestettävässä mätsärissä. Siellä sitten nähdään, mitä kaikkea Feelix on päässyt unohtamaan, onhan viime kerrasta jo jonkin verran aikaa. Pöytä harjoittelua tarvitsee aina ja toivon että sitä mätsärissä saamme, vaikka viime kerralla se sujui oikein mallikkaasti. Mikkelin näyttelyssä tulee varmaan näillä näkymin olemaan meillä kasvattajaluokka. Feelixin sisaruksia paikalle tulee ainakin neljä kappaletta. On se mukava minusta ja varmasti myös Feelixistäkin nähdä vähän sisaruksia ja vaihtaa kuulumisia.
    Viikonloppuna sain vihdoinkin aikaiseksi tilata sen puuttuvan näyttelyhihnan. Netistä tilasin ohuen mustan nahkaisen hihnan. Se sopii hyvin Feelixin kultaisen Snake-ketjun kanssa. Ja toivon myös, että tämä nahkainen hihna ei tapa sormiani, niin kuin tuolla tämän hetkisellä naylonilla on aina ollut tarkoitus, (Feelix kuitenkin vielä aina välillä innostuu ja vetää). Toivottavasti hihna tällä viikolla postiluukusta tulee sisälle, niin pääsee sitä vähän kokeilemaan ketjun kanssa ja katsoa, miten koira sen kanssa pelittää. Pitäisi vielä joku päivä käydä kaupungista katsomassa löytyisikö kaupasta namipussia, mikä kiinnitetään esim. farkkujen vyölenkkeihin kiinni. Aina kun ei noita taskuja ole matkassa, niin luulen että tuo pussukka olisi oikein oiva juttu meille.



1 kommentti:

  1. Moikka!

    Ihania kuvia! Felix on niin komea! Toivottavasti teidän näyttelyt ovat sujuneet hyvin!

    Meilläkin oli hermeliinipupujussi ja Rippe tunki itsensä myös sen häkkiin. Pumpulia moinen käytös loukkasi ja täällä nähtiin nauruhermoja kutkuttava tuijotustrilleri - kunhan nyt Rippe sai ensin itsensä työnnettyä häkkiin, käännyttyä ja tultua kiiruun vilkkaan häkistä ulos. Nolona.
    Pumpuli hyppäsi perässä asettuen uhkausasentoon, murisi hetken ikään kuin sanoen: "Katsoppas likka, että oli laitimmainen kerta!"
    Siinä ne toisiaan tuijotti, Rippe nielaisi, käänsi katseensa toisaalle ja vajosi maaten.
    Herra Hermeliini alkoi sitten putsata tärkeän näköisenä rintapieliään!
    Me revettiin!! :D

    Meillä pupujussi oli ihan pomona. Vaan hyvät kaverit olivat. <3
    Rippe rakasti Pumpulia ja sen papanoita.
    Pumpuli 9v. sairastui sitten kesällä ensimmäiseen ja viimeiseen lentsuunsa.

    Nyt me on oltu ihan ilman pupukaveria.

    Enemmin tai myöhemmin, Rippekin saa uuden kaverin. Pupu, kissa tai koirakaveri. Ei ole vielä tarkkaa tietoa :)

    Ihania syyskesän terveisiä teille!

    Toivottaa Tampereen friidut! =)


    VastaaPoista